Κατηγορίες

Πέρλες Νερού WATER-PEARLS 20ml.

Πέρλες Νερού WATER-PEARLS  20ml.
Επισκέψεις: 5784 Κωδικός Προϊόντος: L.05001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
1,86€
Ποσότητα: Καλάθι
Ιδανικό για την διακόσμηση σε συνδυασμό  με τα χρώματα νερού στα βάζα ή σε γυάλες με λουλούδια και διακοσμητικά στοιχεία…
Διαστέλλονται μέσα στο νερό, τελικός όγκος  ~700ml.
Πέρλες Νερού WATER-PEARLS  20ml. 
1,50€
Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο διακοσμητικό βάζω ή γυάλα πολύ εύκολα και οικονομικά!
Θα χρειαστούμε:
Γυάλινο διάφανο βάζω ή γυάλα
διακοσμητικές πέρλες που απορροφούν το νερό και σε συνδυασμό με  5 χρώματα νερού
5 άδεια πλαστικά μπουκάλια (του εμφιαλωμένου νερού),
Τοποθετούμε σε κάθε πλαστικό μπουκάλι, ένα χρώμα από τις διακοσμητικές πέρλες και τα γεμίζουμε με νερό. Το μπουκάλι με τις διάφανες πέρλες το γεμίζουμε όλο, και περίπου το μισό για τα άλλα χρώματα, και τα αφήνουμε 3-10 ώρες ανάλογα με το πόσο θέλουμε να μεγαλώσουν (3 με 4 ώρες είναι αρκετές).
Θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τις διάφανες πέρλες οπότε θα τις βάλουμε όλες στο νερό, από τα υπόλοιπα χρώματα θα χρειαστούμε λιγότερες οπότε βάζουμε τις μισές.
 Μόλις οι πέρλες μεγαλώσουν αρκετά, περνούμε το γυάλινο βάζω  και το χωρίζουμε νοητά σε τμήματα .Βάζουμε μέσα σε αυτό πρώτα τις κόκκινες πέρλες μέχρι να συμπληρώσουμε το πρώτο από τα τμήματα.
 Στην συνέχεια βάζουμε διάφανες πέρλες, μέχρι να συμπληρωθεί και το δεύτερο τμήμα. Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο και με τα υπόλοιπα χρώματα εναλλάξ.
Όταν θα βάλουμε το νερό στο μπουκάλι και το γεμίσουμε, ανάμεσα στις πέρλες θα υπάρχει κενό με αέρα που θα έχει εγκλωβιστεί, το οποίο θα είναι πολύ εντυπωσιακό.