Αερόστατο "ΕΥΧΏΝ" Χάρτινο Λευκό ή Κόκκινο Χρώμα 12Τεμ. ΧΟΝΔΡΙΚΗ (1.80€+ΦΠΑ)

  • Κωδικός Προϊόντος: 30.005
Άμεσα Διαθέσιμο

26,04€

Χωρίς ΦΠΑ: 21,00€
Ποσότητα
Κοινοποίησε το:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΝΑΡΙ ΕΥΧΩΝ (αερόστατο)

1.Μετά από το άνοιγμα της συσκευασίας, εγκαταστήστε την τρύπα καυσίμων μέσα από το σταυρόνημα, τότε πατήστε το στίριγμα  προς τα έξω για να στερεώσετε το καύσιμο.
2.Ένα άτομο σηκώνει την κορυφή του φαναριού ευχών , ο άλλος ανάβει τις τέσσερις γωνίες του καυσίμου.
3.Μετά όταν το φανάρι γεμίσει με θερμότητα (αρχίζει ελαφρώς να αιωρείται)  , αυτός που κράταγε την κορυφή απελευθερώνει την κορυφή και κρατάει χαμηλότερα. Αφήστε το να πετάξει κάπου που μπορεί να υψωθεί.
4.Το φανάρι ευχών υψώνεται αργά, μην ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή…
 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1.Πρέπει να επιλέξετε μια ανοικτή και χωρίς αέρα περιοχή για να το ανυψώσετε. Μην το χρησιμοποιήσετε σε μια περιοχή που μπορεί να πιάσει εύκολα φωτιά, ή κοντά σε ψηλά κτήρια κ.α.
2.Το φανάρι ευχών μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί  με ιδικά καύσιμα, τα υπόλοιπα έλαια είναι καθέτως απαγορευμένα.
3.Αφήστε το να πετάξει όταν το φανάρι ευχών μπορεί να ανυψωθεί ,μην το κρατάτε για πολύ ώρα, μην του κρεμάσετε άλλα πράγματα καθώς πετάει.
4.Τα παιδιά να το χρησιμοποιούν υπό την επίβλεψη ενήλικα
ΔΗΛΩΣΗ: το φανάρι ευχών λειτουργεί με φλόγα, οποιοδήποτε αποτέλεσμα ασφαλείας συνέβη από περιβάλλον ή λανθασμένο τρόπο πρέπει να αναλαμβάνεται  από τον καταναλωτή. Το εργοστάσιο , ο πωλητής ,ο μεταφορέας και άλλοι  δεν λαμβάνουν καμία εύθηνη. Τώρα που το χρησιμοποιείτε , ξεκαθαρίστε ότι καταλάβατε και δέχεστε αυτή τη σημείωση.