Ημερήσια Κεριά Πλανητών Ειδικά Εμπλουτισμένα Με Αρωματικά Έλαια Κουτί 8τεμ. (0,50+ΦΠΑ)

Ημερήσια Κεριά Πλανητών Ειδικά Εμπλουτισμένα Με Αρωματικά Έλαια Κουτί 8τεμ. (0,50+ΦΠΑ)
Επισκέψεις: 2541 Κωδικός Προϊόντος: 13.000
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
4,96€

Διαθέσιμες Επιλογές


* ΧΡΩΜΑ:

Ποσότητα: Καλάθι

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ ΣΠΑΡΜΑΤΣΕΤΑ Φ2x19cm. Διάρκεια 7ώρες•

Τα κεριά αυτά κατασκευάζονται στο κηροπλαστείο μας με ειδικό κερί, ενιαίο χρώμα μέσα και έξω (μασίφ). Επίσης σε κάθε κερί έχει προστεθεί το κατάλληλο αιθέριο έλαιο, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι μεταφυσικές εργασίες

Περισσότεροι λαοί καίνε στον βωμό τους ένα κερί ημέρας. Αυτό μπορεί να καεί σε όποιο μέρος του βωμού θέλουμε εμείς. Αυτά είναι κεριά που χρησιμοποιούνται για την εύνοια του πλανήτη εκείνης της ημέρας η για να ενεργοποιήσουμε κάποια πλανητική σφραγίδα.

ΛΕΥΚΟ ΚΕΡΙΔΕΥΤΕΡΑ ►ΣΕΛΗΝΗ  Εκπροσωπεί την έμπνευση, την αύξηση των γνώσεων, την ξαφνική φώτιση, θεωρείται ότι λύνει τα άλυτα προβλήματα. Είναι το κερί του καλού σκοπού. Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε ένα άσπρο κερί. Ένα άσπρο κερί που καίγεται με κάποιο άλλο, άλλου χρώματος, είναι για να καθαρίσει τις ενέργειες και για να επιτρέψει στο άλλο χρώμα να αντηχήσει μέσω του διαστήματος. Τους χρησιμοποιούμε και  ως κεριά "αρωγών" και αγωγών. Αντιπροσωπεύουν, ειρήνη, αγνότητα και τη σύνδεση στις υψηλότερες σφαίρες,  και φέρνουν σε επαφή με αγγέλους που είναι μεσολαβητές του Θεού.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΕΡΙ ►ΤΡΙΤΗ ►ΑΡΗΣ) Καίγονται κατά τη διάρκεια της περιόδου που τελούμε γητείες για την αγάπη. Χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν περισσότερη αγάπη, τη σφοδρή επιθυμία και έρωτα στη ζωή σας. Είναι ιδιαίτερα καλό να κάψουν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που καταλήγουν στο πλήρες φεγγάρι για να υψώσουν την ερωτική ένταση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εξασθενίζοντας περιόδου φεγγαριών για να οδηγήσουν έναν ανταγωνιστή μακριά (ειδικά εάν χρησιμοποιείται από κοινού με το μαύρο κερί.)

ΜΩΒ ΚΕΡΙ ►ΤΕΤΑΡΤΗ ► ΕΡΜΗΣ Είναι το χρώμα του υψηλότερου εγώ. Είναι καλό να καίει όταν πρέπει να συνδέσετε με το υψηλότερο Εγώ σας. Ενισχύει τις διαισθητικές δυνατότητες και είναι ένα καλό χρώμα για να κάψει όταν αισθάνεστε ότι πρέπει να αφεθείτε και να πάτε κάπου με το νου σας ή να δείτε κάτι πέρα από εσάς. Όταν νιώθετε φορτωμένοι με άρνηση, κοιτάζετε επίμονα στη φλόγα και ρίξτε όλες τις ανησυχίες, και τα φορτία σας στην ιώδη πυρκαγιά. Ζητήστε αγγέλους για να σας παρέχουν μια λύση στο πρόβλημά σας.

ΜΠΛΕ ΚΕΡΙ ► ΠΕΜΤΗ ► ΔΙΑΣ Σας βοηθούν να στρέψετε και να βρείτε τις λύσεις στα προβλήματα στη ζωή σας. Η ηρεμία, η ομορφιά, η επιείκεια και ο μόνος-έλεγχος καλούνται από αυτό το κερί. Είναι επίσης ένα κερί που συνδέεται με την ειρήνη και το έλεος, έτσι είναι καλό να καίει εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι από τους πιστωτές ή παραμελημένοι από τους ανθρώπους.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΡΙ ► ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ► ΑΦΡΟΔΙΤΗ Για νέα ξεκινήματα, καινούριες δουλειές, πρόσφατες φιλίες ή για αναζωπύρωση παλιών δεσμών. Κατάλληλα για οικονομική σταθερότητα. Αυξάνουν τις ταμειακές ροές και φέρνουν τη σταθερή εργασία. Αντιπροσωπεύουν την αύξηση, τη γονιμότητα, την αφθονία και την ευκαιρία. Συνδυασμένοι με ένα μαύρο κερί κατά τη διάρκεια του εξασθενίζοντας φεγγαριού, μπορούν να βοηθήσουν να αφαιρέσουν τα οικονομικά εμπόδια με τον τρόπο σας.

ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΙ  ►ΣΑΒΒΑΤΟ ► ΚΡΟΝΟΣ  Να το καίτε σπάνια γιατί τα μαύρα κεριά στηρίζουν συχνά συνδεμένος  με τα αρνητικά τελετουργικά και ενέργειες. Βέβαια με την κατάλληλη τελετουργία  χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία. Είναι το κερί που το καίμε  εάν αισθανόμαστε  απειλούμενοι ή υπονομευμένοι. Δεδομένου ότι τα μαύρα δάκρυα  κεριών, απεικονίζουν όλη την αρνητική ενέργεια που λειώνει μακριά...

ΚΙΤΡΙΝΟ • ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΙ ► ΚΥΡΙΑΚΗ ► ΗΛΙΟΣ Αυτά τα χρώματα αντλούν την ενέργεια από τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε το κίτρινο και το χρυσό κερί για την εμπιστοσύνη, την έμπνευση, τη δημιουργικότητα. Είναι για της προσευχές, έργα και τελετές που συνδέονται με τους άντρες και την πατρότητα την ευλογία την υγεία και την θεραπεία την επιτυχία, την φήμη, και την δύναμη. Το συμβολικό του χρώμα είναι