Οροι Χρήσης

Όροι και Προυποθέσεις
Όροι Χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.dekor.gr
1.ΓΕΝΙΚΑ
Στο όνομα χώρου www.dekor.gr λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση προϊόντων κηροπλαστικής και συναφή είδη. Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία και αποσαφήνιση των όρων αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το www.dekor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν ερωτηθεί από τον αγοραστή.
2.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές έτσι όπως ορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία πρώτων υλών. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο www.dekor.gr γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.
3.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα με συμπληρωμένο το 18 έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων το www.dekor.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του www.dekor.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωστούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.dekor.gr με fax (2103470839) ή email (info@dekor.gr) πριν την παραλαβή των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.dekor.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.
4.ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο www.dekor.gr βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση πλησίον του κάθε προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από www.dekor.gr, όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%) και είναι τιμές μετρητοίς. Στην σελίδα του κάθε προϊόντος αναγράφεται και η τιμή χωρίς Φ.Π.Α.. Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.dekor.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.
5.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 1. Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημά μας στην Dekor που βρίσκεται στη διεύθυνση: Ιερά Οδός 65 11855 Αθήνα.
 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
           ΕΘΝΙΚΗ:        GR5501101710000017100524853
          EUROBANK: GR2802604430000430200207398
                     Δικαιούχο: TERZIEVA  ANA
Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το ονομαστικό καταθετήριο με FAX(2103470839ή email (info@dekor.gr) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το www.dekor.gr
 1. Ηλεκτρονική Συναλλαγή μέσο Paypal
6.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η εταιρεία www.dekor.gr και η εταιρεία courier ή η μεραφορική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά. Το ύψος των εξόδων μεταφοράς είναι σταθερά 10 € ανεξαρτήτου όγκου και βάρους και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βιας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το www.dekor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα εάν το επιθυμεί να επιλέξει μεταφορική εταιρεία η εταιρεία courier Η εταιρεία www.dekor.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.  
7.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του μαζί με όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα έγγραφα - αποδεικτικά της συναλλαγής. 
Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.
Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
8.ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ www.dekor.gr και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.
9.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dekor.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:
 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση
 • Αριθμός τηλεφώνου
 • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου
Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:
 • ΔΟΥ
 • ΑΦΜ
 • Επαγγελαματική Δραστηριότητα
 • Επωνυμία
Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dekor.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.