Σχετικά με εμάς

   
Ελληνική Παραγωγή Κεριών  

  Το 1979, σ” έναν χώρο που δεν ξεπερνούσε τα 100 τ.μ., ξεκινήσαμε την παραγωγή των κεριών μας με πολύ αγάπη και περίσσιο μεράκι, δίνοντας προσοχή στην άριστη ποιότητα των υλικών μας.
  Σήμερα καταξιωμένοι πλέον στον τομέα μας, λειτουργούμε σ” έναν ιδιόκτητο χώρο 1.100 τ.μ.
  Με βάση το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και την ανεξάντλητη συλλογή μας σε σχεδιασμό, ποιότητα και ποσότητα ικανοποιούμε κάθε απαίτηση και σε ειδικές παραγγελίες.
Η εμπειρία μας με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής και η απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, μας καθιστούν ικανούς να συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις Διεθνείς Προδιαγραφές του ISO 9001, τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης CEN και με σήμα ποιότητας  RAL.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλιούς και νέους πελάτες μας, που μας τιμούν με την προτίμηση και τη συνεργασία τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι η αναβάθμιση και η ποιοτική εξέλιξη των προϊόντων μας θα συνεχίζεται πάντα με επιτυχία!                                                                                                                                                                                                               
ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΙΩΝ
Τα κεριά είναι ασφαλή προϊόντα, αλλά αν δεν χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και δεν παρακολουθηθούν προσεκτικά, μπορούν να οδηγήσουν κατά λάθος σε φωτιά.
Συμβουλεύουμε τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί όταν καίνε κεριά και να ακολουθούν αυτούς τους κανόνες για το ασφαλές κάψιμο των κεριών.
Διατηρείτε πάντα το αναμμένο κερί σε μέρος που μπορείτε να το παρακολουθείτε. Σβήστε όλα τα κεριά όταν φεύγετε από το δωμάτιο ή πριν πάτε να κοιμηθείτε.
Μην καίτε ποτέ κερί πάνω ή κοντά σε οτιδήποτε που μπορεί να πιάσει φωτιά. Διατηρείτε τα αναμμένο κεριά μακριά από έπιπλα, κουρτίνες, στρωσίδια, χαλιά, βιβλία, χαρτί, εύφλεκτα στολίδια κλπ
Διατηρείτε τα κεριά μακριά από παιδιά και κατοικίδια. Μην τοποθετείτε αναμμένα κεριά όπου μπορούν να αναποδογυρίσουν από παιδιά, κατοικίδια ή οποιονδήποτε άλλον.
Ψαλιδίστε το φιτίλι κατά 5-8mm. κάθε φορά πριν το ανάψετε. Μακριά και στραβά φιτίλια προκαλούν ακανόνιστο κάψιμο και στάξιμο.
Χρησιμοποιήστε πάντα βάση κεριού ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε κεριά. Η βάση κεριού θα πρέπει να είναι ανθεκτική στη ζέστη, στερεή, και αρκετά μεγάλη για να συγκρατεί τις σταγόνες λιωμένου κεριού.
Σιγουρευτείτε ότι η βάση κεριού τοποθετείται σε σταθερή, επιφάνεια που αντέχει στη ζέστη. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να αποτραπεί πιθανή ζημιά από ζέστη σε πάγκους και επιφάνειες τραπεζιών και θα εμποδίσει το ράγισμα ή σπάσιμο γυάλινων δοχείων.
Διατηρείτε πάντα το δοχείο του κεριού καθαρό από υπολείμματα φιτιλιού, σπίρτα και κατάλοιπα.  Διαβάζετε πάντα και ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας του κατασκευαστή προσεκτικά. Μην καίτε ένα κερί για παραπάνω χρονικό διάστημα από αυτό που συστήνει ο κατασκευαστής.
  Διατηρείτε τα αναμμένα κεριά μακριά από ρεύματα, ανοίγματα, ανεμιστήρες οροφής και ρεύματα αέρα. Αυτό θα βοηθήσει να αποτραπεί το ταχύ, ακανόνιστο κάψιμο και να αποφύγετε το ανοδικό τρεμοπαίξιμο της φλόγας και την καπνιά. Τα ρεύματα μπορούν επίσης να φυσήξουν ελαφριές κουρτίνες και χαρτιά μέσα στη φλόγα και να πιάσουν φωτιά.
  Μην καίτε ένα κερί μέχρι κάτω. Σβήστε την φλόγα αν φτάσει πάρα πολύ κοντά στο κηροπήγιο ή στο δοχείο. Για ένα περιθώριο ασφάλειας σταματήστε το κάψιμο του κεριού όταν υπολείπονται 2cm. ή  1cm.εάν είναι σε δοχείο ή ποτήρι.
  Ποτέ μην αγγίζετε ένα αναμμένο κερί και μη μετακινείτε το κερί ή δοχείο με κερί όταν το κερί είναι υγρό. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μαχαίρι ή αιχμηρό αντικείμενο για να απομακρύνετε σταγόνες κεριού από την βάση του κεριού. Μπορεί να γδάρει, αδυνατίσει ή να προκαλέσει το σπάσιμο του γυαλιού κατά την μεταγενέστερη χρήση.
Τοποθετείστε τα αναμμένα κεριά τουλάχιστον 10cm. μακριά το ένα από το άλλο για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα λιώσουν το ένα το άλλο ή δεν θα δημιουργήσουν δικά τους ρεύματα τα οποία θα κάνουν τα κεριά να καούν με ακατάλληλο τρόπο.
Χρησιμοποιήστε κηροσβέστη να σβήσετε το κερί. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να αποφύγετε το πιτσίλισμα του ζεστού κεριού.
Ποτέ μη σβήνετε τα κεριά με νερό. Το νερό μπορεί να προκαλέσει το πιτσίλισμα του κεριού και ίσως το σπάσιμο του δοχείου που βρίσκεται το κερί.
Να είστε πολύ προσεκτικοί αν χρησιμοποιείτε κεριά κατά την διάρκεια διακοπής ρεύματος. Κλεφτοφάναρα και άλλα φώτα που δουλεύουν με μπαταρία είναι ασφαλέστερες πηγές φωτός σε μια διακοπή ρεύματος. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κερί κατά την διάρκεια διακοπής ρεύματος για να ψάξετε πράγματα σε μια ντουλάπα ή όταν τροφοδοτείτε εξοπλισμό όπως φανάρι ή σόμπα κηροζίνης με καύσιμα.
Σβήστε ένα κερί αν καπνίζει, τρεμοπαίζει κατά εξακολούθηση, ή η φλόγα του είναι πάρα πολύ ψηλή. Το κερί δεν καίγεται κανονικά και η φλόγα δεν ελέγχεται. Αφήστε το κερί να κρυώσει, ψαλιδίστε το φιτίλι και μετά ελέγξτε αν υπάρχουν ρεύματα πριν το ανάψετε
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Τα κεριά Dekor κατασκευάζονται στην Ελλάδα με:
* Παραφίνες αρίστης ποιότητας
* Χρώματα μη τοξικά
* Φιτίλια οικολογικά
* Ειδικά αρώματα για κερί, σύμφωνα με τις προτάσεις του διεθνή οργανισμού (IFRA) και δεν περιέχουν καθόλου διαλύτες
*Οι πρώτες ύλες των κεριών Dekor, με ISO9001 και τηρούν τα πιστοποιητικά ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEN)